Presheva Lions

Kthehu mbrapa
Lugina Sport

(VIDEO) ‘’Presheva Lion’’, përfaqësimi më dinjitoz i Luginës së Preshevës, marrin katër medalje në mes të Serbisë

Nëse Lugina për momentin është në hije , ka të atillë që po ja zbardhin fytyrën vendit tonë. Ata janë djemtë dhe vajzat e reja dhe e ardhmja e këtij