Tag "Ana Brnabic"

Kthehu mbrapa
Lugina

Brnabiq: Shqiptarët e Luginës nuk mund të kenë pasaporta të Kosovës

Kryeministrja e Serbisë, Ana Brnabiq gjatë takimit me këshillat e pakicave ka thënë se nuk është folur për deklaratat se shqiptarët e jugut të Serbisë mundë të përfitojnë pasaportën dhe

Rajoni

Kryeministrja serbe: Takohem me Haradinajn nëse është në interes të Serbisë

Kryeministrja e Serbisë, Ana Brnabiq ka thënë se qeveria e Serbisë do të formoj grupe punuese në mënyrë që të gjithë qytetarët të përfshihen në dialogun me Kosovën. Tutje Brnabiq

Lugina

Kryeministrja e Serbisë Ana Brnabiq emëron Shqiprim Arifin kryetar të organit të përkohshëm të Preshevës

Qeveria serbe ka marrë vendim për emërimin e organit të përkohshëm në Komunën e Preshevës pas humbjes së shumicës nga pushteti lokal në Preshevë. Për kryetar të këti organi Kryetarja

Lajme Lugina

Brnabiç: Serbia është kampioine në respektimin e të drejtave të njeriut dhe pakicave kombëtare

Kryeministrja Serbe Ana Brnabiç tha sot se Serbia është “një kampion në respektimin e të drejtave të njeriut dhe të pakicave” dhe njoftoi se politikat e pakicave do të përmirësohen