Tag "Dardan Sejdiu"

Kthehu mbrapa
Rajoni

Sejdiu: Serbia do ta zhvillojë bujqësinë në Kosovë

Nënkryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Dardan Sejdiu, ka thënë se është pikërisht Serbia ajo e cila do të zhvillojë bujqësinë dhe industrinë tonë të përpunimit të ushqimit. “Diçka për qeverinë PANSrpska. Kosova