Tag "deponia"

Kthehu mbrapa
Lugina

(Video) As kamerat nuk ndalojnë hedhjen e mbeturinave

Pamjet që po ndajmë me ju, pasqyrojnë një papërgjegjësi qytetare. Deri sa janë të mbyllura dyert e deponisë (të përkohshme), personi në fjalë ka vendosur të hudhë mbeturinat në magjistralën

Lugina

(VIDEO) Deponia e Preshevës, rrezik për jetën e qytetarëve, ndalohet keqpërdoruesit

Deponitë e egra në Komunën e Preshevës janë një pasqyrë e disfatës shoqërore për mirëmbajtjen e ambientit. Këtë fenomen po e fuqizojnë , qytetarë të pandërgjegjshëm duke  hedhur mbeturina vend

Lugina

(VIDEO) Eliminohet rreziku në urën që lidh Shoshajën me Corroticën

Ura që lidhë fshatin Shoshajë dhe Corroticë, po thuajse ishte shndërruar në urën e makthit dhe rrezikut për jetën e qytetarëve që qarkullonin në këtë rrugë. Ura nuk plotësonte asnjë

Lugina

Papërgjegjshmëri, hedhin mbeturinat dhe i ndezin, intervenon Moravica

Deponia e qytetit në mines ishte pressure nga zjarri. Ky akt vie nga qytetarë të pandërgjegjshëm të cilët në mënyrë tinëzare hedhin mbeturinat dhe I ndezin ato duke mos menduar