Tag "Fluidi"

Kthehu mbrapa
Lugina

Pija që konsumohet nga lojtarët e Juventusit, prodhohet nga kompania Fluidi

Gjiganti i pijeve në vendin tonë, Fluidi Corporation është licencuar për prodhimin e pijeve natyrale sportive, O’Sonyq. Kompani e njohur Fluidi do të prodhoj pijet të cilat konsumohen nga shumë

Lugina

(VIDEO) Në Gjilan hapet fabrika e vajit “Floil”

Tregut kosovar do t’i shtohet edhe një prodhim vendor nga kompania “Fluidi” dhe ka filluar prodhimin e vajit. Drejtori general i kompanisë “Fluidi”, në kuadër të së cilës operon edhe

Lugina

“Fluidi” vjen me fabrikën e madhe për prodhimin e vajit “Floil”

Kompania “Fluidi” nga Presheva vazhdon të dëshmojë se është gjiganti më i madh ekonomik në rajon. Ata ishin zotuar që ta ndihmojë ekonominë e Kosovës dhe tani filloi me ndërtimin