Tag "Ivica Dacic"

Kthehu mbrapa
Lugina

Daciq: Le të festoj Jonuz Musliu që ende nuk është në burg!

Thirjet e Jonuz Musliut në bashkim të Luginës së Preshevës me Kosovën janë një ëndërr e keqe dhe se ai duhet ta faleminderoj zotin që ende nuk është burgosur ende.

Rajoni

Daçiq: Kosova mbetet kusht për hyrjen e Serbisë në BE

Ministri i Punëve të Jashtme të Serbisë, Ivica Daçiq deklaroi për mediat serbe se gjithë punën e aktivitetin tonë politik për integrim në BE na kushtëzohet me ecurinë e dialogut

Rajoni

Ivica Daçiç ka një porosi për Shkupin

Shefi i diplomacisë serbe, Ivica Daçiç sërish është shprehur për marrëdhëniet ndërshtetërore me Republikën e Maqedonisë, transmeton zerilugines.com “Disa herë përfaqësuesit zyrtarë të Maqedonisë i kam porositur:  Ashtu si shteti