Tag "kryetarja komunës"

Kthehu mbrapa
Lugina

Kryetarja e Preshevës Ardita Sinani: të ruhet qetësia, kuvendi ende nuk është shpërbërë

Kuvendi Komunal në Preshevë nuk arriti që të mbajë seancën e pestë në mungesë kuorumi dhe ligjërisht ky institucion do të shpërbëhet, duke qenë se ligji për qeverisje lokale parasheh