Tag "mashtrimi"

Kthehu mbrapa
Rajoni

Skema e mashtrimit me viza, Milaim Zeka: Nuk ma nin për asnjë prokuror

Në pjesën e katërt të hulumtimit për aferën e mashtrimit të 920 kosovarëve, Insajderi sjell biseda të incizuara telefonike dhe mesazhe të shkruara të cilat dëshmojnë përfshirjen e Milaim Zekës.

Rajoni

SKEMA E MASHTRIMIT ME VIZA – INSAJDERI SJELL BISEDAT MES MILAIM ZEKËS E ILIR KRASNIQIT

Deputeti Milaim Zeka kishte përdorur gjithë arsenalin kundër partnerit të tij të biznesit të mashtrimit me viza për ta frikësuar në mënyrë që të mos ia përmend emrin. Pasi e