Tag "Parku"

Kthehu mbrapa
Lugina

Presheva po bëhet me parkun më atraktiv

Është investimi i parë madhështor që do të zhvillohet në Komunën e Preshevës. Bëhet fjelë për një park multifunksional , hapësire rekarative dhe vende parkimi për automjetet. Lajmin ka bërë