Tag "Partia"

Kthehu mbrapa
Lugina

Presheva edhe me një organizim të ri politik lokal, PINOK?

Partia Integruese Nacionale e Organizimit Komunal ndryshe PINOK, do të jetë risi e zgjedhjeve të ardhshme lokale në qytetin e Preshevës. Nisma për themelimin e PINOK sikur dhe pjesëmarrjen e

Lugina

Shqiprim Arifi kundër zgjedhjeve partiake (Dokument)

Ish-Kryetari i komunës së Preshevës dhe kryetari i Alternativës për Ndryshim (APN), Shqiprim Arifi ka injoruar kërkesën e shumicës së nëndegëve të partisë së tij për kuvend zgjedhor, që do