Tag "Presheva"

Kthehu mbrapa
Lugina

Presheva po bëhet me parkun më atraktiv

Është investimi i parë madhështor që do të zhvillohet në Komunën e Preshevës. Bëhet fjelë për një park multifunksional , hapësire rekarative dhe vende parkimi për automjetet. Lajmin ka bërë

Lugina

Presheva me numrin më të madh të emigrantëve

Në 18 objekte për strehimin e refugjatëve në Serbi gjenden 3.818 refugjatë ndërsa numri i tyre në jug të Serbisë është zvogëluar, ka njoftuar zëdhënësi i komisariatit për refugjatë, Ivan

Lugina

Presheva me lindje më të mëdha, Serbia deri në vitin 2050 do të humb 1 milion banorë

Ndonëse migrimi në Luginë të Preshevës nuk ka të ndalur , por shtimi i numrit të banorëve po e zbut këtë fenomen. Serbia deri në vitin 2050 do të  humb

Lugina Opinione

Tani më askush se ndalon dot ikjen nga Lugina e Preshevës !

Lugina e Preshevës,kjo tokë shqiptare që po depopullohet frikshëm ,përderisa sot ҫelen shkollat , fëmijët janë ajo pak shpresë jete që ka mbetur , shtresa e mesme e popullsisë po

Lajme Lugina

(VIDEO) Fillon asfaltimi i rrugës nga ish stacioni autobusëve e deri tek tregu ditorë

Ka filluar edhe pjesa e dytë e asfaltimit të rrugës kryesore gjegjësisht magjistrales që kalon nëpër mes qytetit Preshevë . Ky projekt  po realizohet nga ndërmarrja Putevi Serbije.  Asfaltimi i