Tag "Qendra per avokim dhe zhvillim te demokracise"

Kthehu mbrapa
Lugina

(VIDEO) Shqiprim Arifi për situatën në Preshevë akuzon liderët e vjetër të subjekteve politike për qasjen e tyre amatoreske

Qendra për Avokim dhe Zhvillim të Demokracisë në Preshevë organizoi debatin “Qeverisja Lokale- Problemet dhe sfidat në të ardhmen” me panelist Shqiprim Arifi, kryetar i Organit të Përkohshëm në komunën

Lugina

Sinani e Salihu, teket dhe inatet e këshilltarëve do të sjellin pasoja të mëdha tek qytetarët, populli do ti gjykojë

Kryetarja e komunës së Preshevës Ardita Sinani dhe kryetari i kuvendit Sami Salihu kanë marrë pjesë në debatin e organizuar nga Qendra për avokim dhe zhvillim të demokracisë në Preshevë.