Tag "rahovicë"

Kthehu mbrapa
Lugina

Rahovicë, aksidentohen dy vetura

Vetura e tipit Golf e City Taxi dhe Passat janë aksidentuar sot në rrugën kryesore të fshatit Rahovic. Aksidenti ka ndodhur si pasojë e ngricave në rrugë dhe pakujdesisë. Apelohen