Tag "RTV Presheva"

Kthehu mbrapa
Lugina

(VIDEO) RTP kërkon zbardhjen e dy dokumenteve ,që ia ndau afro 50 mijë euro RTV Aldit dhe shoqatës joqeveritare presheva.com

Redaksia e Radiotelevizionit Presheva reagon ndaj   mos publikimit të dy  dokumenteve  të mediumeve private  për mjetet e  ndara nga organi i përkohshëm me rebalancin e buxhetit. Ky reagim i RTP

Lugina

(VIDEO) Edhe Kosova njoftohet me diskriminim e RTV Presheva

Radio Televizioni publik i Kosovës për mes një kronike të të emirtuar në edicionin qendrorë të ljmeve fokus të veçant i ka dhënë edhe diskriminimit të RTV Presheva nga organi

Lugina

(VIDEO) Ragmi Mustafa, Naser Aziri dhe Sami Saliu dënojnë qasjen e organit të përkohshëm karshi RTV Presheva

Përfaqësuesit e subjekteve politike në Preshevë kanë reaguar ndaj diskriminit që po i bëhet RTV Presheva në ndarjen buxhetore nga organi i përkohshëm. Sipas tyre RTV presheva nuk duhet anashkalaur

Lugina

Rtv Presheva proteston kundër diskriminimit nga Organi i Përkohshëm, kështu duket ekrani i TVP

Ekrani i Rtv Presheva për 48 orë do të jetë me një fotografi statike në shenjë proteste ndaj diskriminit nga organi i përkohshëm i komunës së Preshevës. Redaksia e Rtp

Lugina

PVD dhe BDL reagojnë ndaj diskriminimit të Rtv Preshevës nga Organi i përkohshëm

Ish kryetarja e Preshevës Ardita Sinani dhe njiherit kryetare e degës së PVD-ës në Preshevë, ka reaguar ndaj organit të përkohshëm të pushtetit lokal mbi diskriminimin e Rtv Presheva në

Lugina

Skandal:Presheva.com si shoqatë joqeveritare ka përfituar 23 mijë euro

Redaksia e RTV Presheva edhe sot për mes dokumenteve ka kundërshtuar vendimin e organit të përkohshëm për ndarjen e afro 50 mijë eurove euro portalit presheva.com dhe TV Aldi. Por

Lugina

RTV Presheva reagon ndaj deklaratës së APN-ës, pse kryetari nuk tregon për ndarjen e mjeteve për Presheva.com dhe Rtv Aldi

Redaksia e RTV Presheva ka reaguar sot pas deklaratës së Alternativës për Ndryshim mbi ndarjen e mjeteve për portalin presheva.com dhe TV Aldi. Në reagim thuhet se pas publikimit të