Tag "Sami Salihu"

Kthehu mbrapa
Lugina

Kryetari i LR PDSH Sami Salihu takim me përfaqësuesit e OSBE-së

Kryesuesi i këshillit inicues të LR-PDSH-së Sami Salihu, sot pati takim në Preshevë, me zëvendës shefin e misionit të OSBE-së Joseph Mellot si dhe shefin e zyrës në Bujanoc Giacomo

Lugina

Sinani e Salihu, teket dhe inatet e këshilltarëve do të sjellin pasoja të mëdha tek qytetarët, populli do ti gjykojë

Kryetarja e komunës së Preshevës Ardita Sinani dhe kryetari i kuvendit Sami Salihu kanë marrë pjesë në debatin e organizuar nga Qendra për avokim dhe zhvillim të demokracisë në Preshevë.