Tag "Shkup"

Kthehu mbrapa
Rajoni

Pamje të reja të dëmeve të tërmetit të sotëm në Ohër dhe Resnjë

Pamjet më të reja nga rajoni i Ohrit dhe i Resnjës tregojnë për dëme jo të mëdhaja të tërmetit të sotëm në këtë rajon, që ishte me fuqi prej 5.1