Tag "shtabi për situata të jashtëzakonshme"

Kthehu mbrapa
Lugina

(VIDEO) Komuna siguron cisterna me ujë të pishëm, apel ndaj ndezjes së zjarreve dhe keqpërdorimit të ujit  

Anëtarët e shtabit për situata të jashtëzakonshme sot ka mbajtur takim me kryetarët e bashkësive lokale dhe të besuarit e sigurisë civile. Qëllimi i takimit ka qenë situata në vend,

Lugina

(VIDEO) Apel qytetarëve – sanksionohet keqpërdorimi i ujit dhe ndezja e zjarreve

Temperaturat e larta ne vendin tonë kanë mobilizuar institucionet përkatëse lokale e republikane. Edhe shtabi për situata të jashtëzakonshme në Preshevë ka marrë masat preventive ndaj temperaturave të larta, ndezjes