Tag "Sofra preshevare"

Kthehu mbrapa
Lugina Magazina

(Video) Sofra Preshevare 2019, vjen nga produksioni Pro Film

Produksioni Pro Film me rastin e ndërrimit të motmoteve ju sjell sofrën Preshevare me muzikë të mirëfilltë shqipe. Këngëtari Nefail Ibrahimi i shoqëruar edhe nga dy solistët njëherit dhe instrumentalistë