Tag "subvencione"

Kthehu mbrapa
Lugina

Shpallet konkuris për mjete financiare për zhvillimin e Bujqësisë 2018

Në bazë të vendimit III.Nr.320-22,të datës 23.04.2018,të lëshuar nga Këshilli Komunal i Komunës së Preshevës, Komisioni për Zhvillimin dhe Subvencionet në Bujqësi shpallë K O N K U R S