Tag "tradita"

Kthehu mbrapa
Lugina

Sadat Mushka, preshevari i vjetër dhe autokton nga Restelica e Dragashit

Familja Mushka në Preshevë ka ardhur qysh para 350 vjetësh gjatë kohës së Perandorisë Osmane, njëherë si mjeshtër, kuzhinierë dhe pastaj kishin hapur duqanet e tyre të kulinarisë. Tani janë

Lajme Opinione

Të fshehtat e dasmës së parë mbretërore shqiptare

Martesa më e famshme e historisë së Arbërisë është ajo e Skënderbeut me të bijën e Gjergj Arianitit. Të gjitha kronikat e kohës e cilësojnë si një dasmë madhështore ku