Tag "Vaji"

Kthehu mbrapa
Lugina

“Fluidi” vjen me fabrikën e madhe për prodhimin e vajit “Floil”

Kompania “Fluidi” nga Presheva vazhdon të dëshmojë se është gjiganti më i madh ekonomik në rajon. Ata ishin zotuar që ta ndihmojë ekonominë e Kosovës dhe tani filloi me ndërtimin