Tag "vizat"

Kthehu mbrapa
Rajoni

Skema e mashtrimit me viza, Milaim Zeka: Nuk ma nin për asnjë prokuror

Në pjesën e katërt të hulumtimit për aferën e mashtrimit të 920 kosovarëve, Insajderi sjell biseda të incizuara telefonike dhe mesazhe të shkruara të cilat dëshmojnë përfshirjen e Milaim Zekës.