Tag "zgjedhjet lokale"

Kthehu mbrapa
Lugina

Lista serbe certifikohet me numrin 7, synojnë 3 këshilltarë në kuvendin komunal

Partitë politike serbe në Preshevë janë unifikuar dhe në zgjedhjet lokale të 24 dhjetorit do të marrin pjesë me listën e përbashkët  Aleksandër Vuçiç-  Vetëm për Serbinë me numrin 7.