Tag "Zgjedhjet në R. Kosovës dhe R. Shipërsise dhe reflektimi në luginë te Preshevës"

Kthehu mbrapa
Opinione

Zgjedhjet në R. Kosovës dhe R. Shqipërisë dhe reflektimi në luginë të Preshevës

Opinion nga: Drita dhe Lendita Jashari Zgjedhjet parlamentare në Republikë të Kosovës, të mbajtura më 11 qershor 2012, e që në përputhje  me Ligjin për Zgjedhjet e Përgjithshme në Republikën