Tag "Zhunicë"

Kthehu mbrapa
Lugina

Aksident: Zhunicë, vetura Audi përfundon në shtratin e lumit

Si pasojë e reshjeve të borës dhe ngricave, vetura e tipit Audi në hyrje të fshatit Zhunicë pasi ka humbur kontrollin ka përfunduar në shtratin e lumit. Sipas dëshmitarëve për

Lugina

(Foto-Video) Riparohet ujësjellësi i Zhunicës, do të rritet sasia dhe cilësia e ujit të pishëm

Për gati 40 vite puset kryesore të ujësjellësit të Zhunicës nuk ishin pastruar e rinovuar asnjë herë. Por falë ambasadës Japoneze dhe UNDP, këtyre ditëve ka filluar riparimi i tërë